Interieurbeplanting

Horizontale beplanting is uiteraard ook mogelijk

Creëer een office jungle

 

Wij willen aantrekkelijkere en productievere werkplekken creëren door meer natuur toe te passen. Niet alleen verticaal, ook de normale interieurbeplanting is mogelijk.

Veel studies hebben de voordelen van groen in de kantooromgeving aangetoond. Van werknemersproductiviteit tot tevredenheid op de werkplek en verbeterde luchtkwaliteit, het is gebleken dat het opnemen van planten in het interieur van kantoren de stemming opheft, stress vermindert en de algehele gezondheid verbetert, wat resulteert in minder ziekteverzuim.

Bij De Verticale Tuinman zien we kamerplanten niet als een trend in interieurontwerp. We willen dat mensen in het dagelijks leven altijd in de buurt van planten zijn. Lees hier meer over op onze blog pagina.

Onderhoud

Wij zien ons werk voor iets op de lange termijn. Daarom leveren wij niet alleen de juiste beplanting, wij bieden ook onderhoudscontracten aan zodat u er van bent verzekerd dat de beplanting in de juiste staat zal blijven.

Op kantoor heeft u het vast druk genoeg met andere zaken. Wij nemen dit graag voor u uit handen.

Wilt u 10 planten voor u bedrijf, of misschien wel 300 planten? Alles is mogelijk. Door ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd een oplossing op maat!

Interieurbeplanting kantoor

Neem contact op