INDOOR LIVING GREENWALL

Maak kennis met ons eigen systeem. Volledig automatisch aangestuurd en strakke monitoring met vochtsensoren. Bij plaatsing direct dekkend.

PORTFOLIO

Indoor Living Greenwall - Verticale Tuin Amsterdam

INDOOR LIVING GREENWALL // MEELUNIE AMSTERDAM

21 februari 2022

Living Greenwall - groenwand verticale tuin Amsterdam levend

INDOOR LIVING GREENWALL // ACADEMICA AMSTERDAM

15 oktober 2021

MOSWAND. LOGO. LIVING GREENWALL. Pensioenfonds Horeca & Catering

LAPPENMOS, LOGO ÉN LIVING GREENWALL

2 juni 2020

Living Greenwall See Tickets

LIVING GREENWALL // SEETICKETS AMSTERDAM

1 april 2020

Plantenmuur Bergen

INDOOR GREENWALL BERGEN

16 december 2019

Portfolio Green Wall Cloud Garden

CIRCULAIR EN DUURZAAM

16 november 2019

Greenwall concept & zo

RECLAMEBUREAU CONCEPT & ZO

19 juli 2019

Syntrus Achmea Greenwall

SYNTRUS ACHMEA

19 juli 2019

Urban Green Wall

URBAN GREEN WALL

9 februari 2019

Innovatie: duurzame akoestische moswand

1 oktober 2018

DUURZAAM

Op een drukke en stressvolle werkdag is niks zo lekker om even voor de wand te staan en diep adem te halen. Ruik de natuur, voel het groen en ontspan. Draai even met de schouders en voel alles loskomen. Ook dat is een groene wand.

Naast een ‘conversation’ starter draagt een groene wand ook bij aan een beter binnenklimaat door de luchtzuiverende werking. Het toont bovendien uw duurzame ambities als bedrijf, ook niet onbelangrijk.

BEPLANTING

Dit is natuurlijk waar het allemaal om draait. Welke planten gaan jou werkomgeving die mooie look geven? Is het de asparagus, of toch de philodendron? Het is zelfs mogelijk met kleuren te combineren. Wij adviseren maar al te graag.

CONSTRUCTIE

Er zijn veel verschillende systemen waar planten binnen in kunnen groeien. Weinig ruimte in het trappengat, maar toch de wens voor een groene wand? Ga dan voor een zakkensysteem. Zit u op een tijdelijke plek, dan zou een circulair systeem een betere alternatief kunnen zijn. Daarnaast is niet op elke binnen locatie een water af-en toevoer mogelijk. Dat is echter geen probleem, want door de opvangbak ook als waterbassin te gebruiken is ook hier een groene wand mogelijk.

GARANTIE

Na aanleg van een groene wand moet deze natuurlijk wel mooi groen blijven. U kunt er voor kiezen het onderhoud zelf te doen, hier komt echter meer bij kijken dan men vaak denkt. Om u volledig te ontzorgen is het mogelijk om een een onderhoudscontract af te nemen. Er zal dan afhankelijk van de afgesproken frequentie door een specialiste onderhoud aan de wand gedaan worden. Op deze manier 100% garantie op een groene wand.

Achter een groene wand zit meer dan u zou denken. Een automatisch irrigatiesysteem zorgt voor de ideale irrigatie en waar nodig voeding voor de al het groen. Het is mogelijk middels een onderhoudscontract de wand op de juiste manier te onderhouden.

Stress

Er is bijna niet meer aan te ontkomen. De burn-out lijkt een nieuwe volksziekte geworden. Hoewel de oorzaken redelijk duidelijk lijken te zijn, is het voor zowel bedrijven als de zorg nog altijd moeilijk met gerichte oplossingen te komen. De Verticale Tuinman gaat u niet vertellen dat een groene wand de enige oplossing is. Veel wetenschappelijk onderzoek heeft echter uitgewezen dat de aanwezigheid van groen een positieve invloed heeft op het stressniveau. Toch goed om dit mee te nemen in de overweging voor een groene wand.

Leest u hier meer: Onderzoek Universiteit Twente

Esthetiek

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Laat zien dat het bij u niet alleen draait om goede bureaustoelen, maar dat u ook effectief gebruik maakt van de beschikbare ruimte door verticaal groen in uw pand te gebruiken.

Kosten

Dit gaat zo.

 1. stuur ons een email of vul het contactformulier in.
 2. Op basis van deze gegevens nemen wij contact met u op
 3. Daarna kunnen wij u een prijsindicatie geven

De aanleg van een levende groene wand is een project op zich, het is zodoende niet mogelijk om een vaste prijs te geven. Om uw verwachtingen te managen, de prijs loopt uiteen van 400€ tot 800€ per vierkante meter. In deze richtprijs is met alles rekening gehouden, den aan planten, montage, transportvergoeding en arbeidsuren. Er komt binnenkort wel een mogelijkheid om dit bij onze mos artikelen te berekenen.

Luchtvochtigheid

Een veel voorkomend probleem in kantoor is de slechte luchtkwaliteit. Waar gemiddeld 90% van de bedrijfskosten naar het personeel gaat, daar blijkt vaak niet genoeg geïnvesteerd te worden in dit kapitaal. Hoe beter de werkomstandigheden, hoe productiever iemand over het algemeen is. Een belangrijk onderdeel hier is de luchtvochtigheid. In een groene wand zit veel water, dit verdampt voor een deel en zorgt zodoende voor een hogere luchtvochtigheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat een hogere luchtvochtigheid bijdraagt aan een productievere werknemer. Redelijk logisch, nietwaar?

OFFERTE

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]  - Wij nemen maatwerk projecten aan vanaf 6m2.
  - In onze webshop kunt u Mosschilderijen vinden. Hier komen spoedig nog meer producten bij.
  - Er zijn inkoopkortingen voor projectontwikkelaars / architecten.
  - Outdoor Greenwall & Moss Wall ook particulier mogelijk. Indoor Living Greenwall alleen zakelijk.