INDOOR GREEN WALL

Bekijk onze projecten en zie wat bij u past. Ook klimaatmeting mogelijk om constant het beste binnenklimaat te garanderen voor uw collega's.

Binnen projecten

Rendiermos Takeaway.com

7 oktober 2019

Takeaway.com // Thuisbezorgd

MOSS WALL

14 september 2019

Innocent Drinks // Urban Moss Jungle

Innocent Drinks Moss Wall

14 september 2019

Innocent Drinks

14 september 2019

NRG Real Estate

Greenwall concept & zo

19 juli 2019

Concept & Zo | Amsterdam

Syntrus Achmea Greenwall

19 juli 2019

Syntrus Achmea

Urban Moss Jungle Amsterdam Nieuw Sloten.JPG

13 juni 2019

Urban Moss Jungle, Amsterdam Nieuw Sloten

Urban Moss Jungle Moswand 2

2 april 2019

Urban Moss Jungle

2 april 2019

Urban Moss Jungle

Moswand Bolmos Kantoor

2 april 2019

Urban Moss Jungle

Mos muur restaurant

2 april 2019

Urban Moss Jungle

2 maart 2019

Lappenmos

Urban Green Wall

18 februari 2019

Urban Green Wall®

Urban Green Wall

9 februari 2019

Urban Green Wall®

Wilde Wand

24 december 2018

Greenful Sketch Enexis

1 oktober 2018

Innovatie: duurzame akoestische moswand

6 september 2018

Natural Wall bij Volker Wessels Academy

16 juli 2018

Hotelschool The Hague, Amsterdam

Duurzaam

Op een drukke en stressvolle werkdag is niks zo lekker om even voor de wand te staan en diep adem te halen. Ruik de natuur, voel het groen en ontspan. Draai even met de schouders en voel alles loskomen. Ook dat is een groene wand.

Naast een ‘conversation’ starter draagt een groene wand ook bij aan een beter binnenklimaat door de luchtzuiverende werking. Het toont bovendien uw duurzame ambities als bedrijf, ook niet onbelangrijk.

Beplanting

Dit is natuurlijk waar het allemaal om draait. Welke planten gaan jou werkomgeving die mooie look geven? Is het de asparagus, of toch de philodendron? Het is zelfs mogelijk met kleuren te combineren. Wij adviseren maar al te graag.

Constructie

Er zijn veel verschillende systemen waar planten binnen in kunnen groeien. Weinig ruimte in het trappengat, maar toch de wens voor een groene wand? Ga dan voor een zakkensysteem. Zit u op een tijdelijke plek, dan zou een circulair systeem een betere alternatief kunnen zijn. Daarnaast is niet op elke binnen locatie een water af-en toevoer mogelijk. Dat is echter geen probleem, want door de opvangbak ook als waterbassin te gebruiken is ook hier een groene wand mogelijk.

Gaplantie

Gaplantie? Dat is garantie op een groen blijvende muur.

Na aanleg van een groene wand moet deze natuurlijk wel mooi groen blijven. U kunt er voor kiezen het onderhoud zelf te doen, hier komt echter meer bij kijken dan men vaak denkt. Om u volledig te ontzorgen is het mogelijk om een een onderhoudscontract af te nemen. Er zal dan afhankelijk van de afgesproken frequentie door een specialiste onderhoud aan de wand gedaan worden. Op deze manier 100% garantie op een groene wand.

Achter een groene wand zit meer dan u zou denken. Een automatisch irrigatiesysteem zorgt voor de ideale irrigatie en waar nodig voeding voor de al het groen. Het is mogelijk middels een onderhoudscontract de wand op de juiste manier te onderhouden.

Stress

Er is bijna niet meer aan te ontkomen. De burn-out lijkt een nieuwe volksziekte geworden. Hoewel de oorzaken redelijk duidelijk lijken te zijn, is het voor zowel bedrijven als de zorg nog altijd moeilijk met gerichte oplossingen te komen. De Verticale Tuinman gaat u niet vertellen dat een groene wand de enige oplossing is. Veel wetenschappelijk onderzoek heeft echter uitgewezen dat de aanwezigheid van groen een positieve invloed heeft op het stressniveau. Toch goed om dit mee te nemen in de overweging voor een groene wand.

Leest u hier meer: Onderzoek Universiteit Twente

Esthetiek

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Laat zien dat het bij u niet alleen draait om goede bureaustoelen, maar dat u ook effectief gebruik maakt van de beschikbare ruimte door verticaal groen in uw pand te gebruiken.

Kosten

Dit gaat zo.

  1. stuur ons een email of vul het contactformulier in.
  2. Op basis van deze gegevens nemen wij contact met u op
  3. Daarna kunnen wij u een prijsindicatie geven

De aanleg van een levende groene wand is een project op zich, het is zodoende niet mogelijk om een vaste prijs te geven. Om uw verwachtingen te managen, de prijs loopt uiteen van 400€ tot 800€ per vierkante meter. In deze richtprijs is met alles rekening gehouden, den aan planten, montage, transportvergoeding en arbeidsuren. Er komt binnenkort wel een mogelijkheid om dit bij onze mos artikelen te berekenen.

Voorbeelden

De Verticale Tuinman laat graag zien wat zijn partners allemaal al gerealiseerd hebben. In het portfolio is slechts een deel te zien, er zal binnenkort meer volgen. Bakkerij Pater is een mooi voorbeeld.

Offerte?

Wilt u ook binnen een verticale tuin, een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u andere vragen? Wij horen graag van u. Wij leggen verticale tuinen aan vanaf 8 m2. Mos creaties zijn mogelijk in elk formaat.