Akoestische oplossingen

Bent u op zoek naar een betere akoestiek in uw kantoorruimte, onderneming of woonkamer? Dan zijn de Moss Walls van De Verticale Tuinman een perfecte oplossing. Zowel esthetisch als praktisch gezien. Naast onze Moss Walls installeren wij ook kurk wanden en houten akoestische panelen die nóg meer kunnen doen voor de akoestiek in de ruimte. Deze verschillende elementen werken ook heel goed in combinatie met elkaar.

Onze akoestische oplossingen zijn gemaakt met als doel de favoriete ruimtes van mensen te verbeteren. Als je ooit in een kamer bent geweest met een slechte akoestiek, dan ken je het probleem – de slechte akoestiek kan een negatief effect hebben op de concentratie, communicatie en algemene sfeer in een ruimte. Maar nu kunt u hier iets aan doen, terwijl u de ruimte ook nog eens voorziet van een meer origineel, natuurlijk en/of modern uiterlijk.

Verbeterde akoestiek met behulp van panelen

Akoestische panelen zorgen voor een prachtige akoestiek, zijn gemakkelijk te monteren en te bewerken, zijn duurzaam en milieubewust geproduceerd en zijn beschikbaar in 8 verschillende kleuren.

Het akoestisch paneel is opgebouwd uit vilt, mdf en fineer (hout met FSC keurmerk). Deze producten zijn van hoge kwaliteit. Het dikkere vilt (bestaand uit overwegend gerecycled PET-materiaal) is steviger dan de variant verkrijgbaar in de bouwmarkt en onze eikenfineer een stuk strakker. Door het gebruik van meer nieten op de achterkant, ten opzichte van veel verkrijgbare akoestische panelen, blijven de panelen bij het inkorten en bewerken beter vast zitten voor het beste resultaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de akoestische oplossingen van De Verticale Tuinman. U kunt ook kijken op onze webshop De Verticale Tuinman Shop voor onze akoestische panelen.

Akoestisch Wandpaneel - Green Wall