Max Verboom
Founder

De Verticale Tuinman kenmerkt zich vanwege zijn specialistische en flexibele team. Denk aan het aanleggen van een irrigatiesysteem, het monteren van een logo of het ontwerpen van een moswand. Opdrachten die perfect uitgevoerd dienen te worden. Alle kennis is in huis, op deze manier zijn problemen snel opgelost. Vanwege onze ervaring met grote projecten werken wij bij elk product volgens vaste stappen om tot het project tot een perfect eindresultaat te brengen. Het is puur genieten om met groen te werken en anderen daar blij mee te maken. De mooiste dagen zijn de installaties, een mooi resultaat neerzetten, daar doe je het voor!

LinkedIn
Sam Koetsier
Creative & Projectmanager

Bij De Verticale Tuinman zet ik mijn achtergrond als Grafisch Vormgever in om logo's, promotiemateriaal en technische tekeningen uit te werken. In combinatie met de werkzaamheden als Project Manager waar ik de hele dag kan plannen en organiseren (een passie van mij) en zo nu en dan mijn handen uit de mouwen kan steken om te werken met mos en planten, is het lekker afwisselend werk waar je iedere dag weer uitgedaagd wordt. 

Niek Spekreijse
Salesmanager & Production

Tijdens mijn studie periode aan de Hogeschool Rotterdam startte ik een eigen bedrijf in de verkoop van gevarieerde metalen wanddecoratie. Helaas bleek in het jaar na mijn afstuderen van de opleiding Commerciële Economie dat er onvoldoende rek in dit bedrijf zat. Daarom besloot ik Business Development (oftewel Sales) te gaan doen bij een internationaal marketing agency. Hier heb ik enorm veel geleerd over business development, professionele communicatie en relatie onderhoud, én daarnaast gewerkt mooie merken. Echter begon ik na ruim een jaar het fysieke werk te missen en besloot ik het roer om te gooien. Ik ging op zoek naar de mogelijkheden mijzelf om te scholen of aan de slag te gaan bij een bedrijf waar ik een mix van fysiek en kantoor werk kon doen. Hierdoor kwam ik terecht bij De Verticale Tuinman, waar ik inmiddels met veel plezier werk als installateur en sales manager.

Arthur Nooren
Production & Maintenance

Mijn rol binnen De Verticale Tuinman is om de levende wanden (Indoor & Outdoor) groen te houden. Ik verzorg het onderhoud voor de verschillende groene wanden en gevels die De Verticale Tuinman binnen en buiten Amsterdam heeft geplaatst. Als groentekweker en oud Wageningen student heb ik veel kennis van planten en ligt hierin mijn passie. 

 
Julia Gorter
Stagiaire

Ik volg de opleiding Bloem, Groen & Styling en zit in mijn laatste jaar.  Ik was op zoek naar een stageplaats en kwam De Verticale Tuinman tegen.  Ik loop graag stage bij een bedrijf dat bezig is met groen (urban green) en duurzaamheid. Bij De Verticale Tuinman heb ik precies zo een bedrijf gevonden.  Hier kan ik leren van opdracht tot uitvoering hoe je creatief omgaat met mooie opdrachten.  Ik vind het leuk bezig te zijn met niet alleen mijn hoofd maar ook met mijn handen. Het is erg leerzaam en leuk om met groen op deze manier te werken. Ik ben erg blij met mijn stage bij De Verticale Tuinman, elke nieuwe opdracht is een leuke opdracht!

De Verticale Tuinman: dé specialist op het gebied van verticaal groen.

In een tijd waarin het grootste deel van de bevolking in verstedelijkt gebied woont, wordt de noodzaak van groen nogal over het hoofd gezien. Daarnaast is een gezondere werkomgeving belangrijker dan ooit. Groen draagt bij aan schonere lucht, een heerlijk uitzicht of een plek om even tot rust te komen. Daarnaast laat het uw duurzame ambities zien.

Er is weinig ruimte in de stad. Een verticale tuin biedt een oplossing voor dit probleem. Deze oplossing staat echter nog nauwelijks op de kaart. De Verticale Tuinman is er om advies te geven over de wand die u zou willen hebben. De volgende stap in het proces is de realisatie, uw droomwand wordt realiteit.

Wij horen graag van u!

De Verticale Klanten