'Moss Wall & Kurk, de perfecte akoestische oplossing'

Het team van De Verticale Tuinman is voor dit project een dag in Barneveld aan de slag geweest. De wand is gemaakt van bol-en lappenmos in combinatie met kurk.

 

Bent u op zoek naar een betere akoestiek in uw kantoorruimte, onderneming of woonkamer? Dan zijn de Moss Walls van De Verticale Tuinman een perfecte oplossing. Zowel esthetisch als praktisch gezien. Naast onze Moss Walls installeren wij ook kurk wanden en houten akoestische panelen die nóg meer kunnen doen voor de akoestiek in de ruimte. Deze verschillende elementen werken ook heel goed in combinatie met elkaar.

 

Onze akoestische oplossingen zijn gemaakt met als doel de favoriete ruimtes van mensen te verbeteren. Als je ooit in een kamer bent geweest met een slechte akoestiek, dan ken je het probleem – de slechte akoestiek kan een negatief effect hebben op de concentratie, communicatie en algemene sfeer in een ruimte. Maar nu kunt u hier iets aan doen, terwijl u de ruimte ook nog eens voorziet van een meer origineel, natuurlijk en/of modern uiterlijk.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de akoestische oplossingen van De Verticale Tuinman.