Groen Dak

Een groen dak isoleert uw woning. Daarnaast is het ook nog goed voor de natuur. Een investering waar u nooit spijt van zult krijgen.

SEDUMDAK

Een sedumdak is verreweg de meest populaire keuze voor een uitgebreid groendak.

Of het nu een sedumdeken of sedumcassettes zijn, het komt vers van de kwekerij voordat het op u dak zal worden geplaatst.

De sedumcassetes bevatten een mix van soorten om zowel schaduw als veel droogte te overwinnen. Daarnaast zorgen wij er voor dat het sedum alle seizoen mooi kleurt. Als u op zoek bent naar een onmiddellijke begroeiing voor uw dak, dan is dit systeem voor ideaal voor u.

VOORDELEN

Met een sedumdak zorgt u voor een mooi uitzicht als u op uw dak uitkijkt. Daarnaast isoleert een groendak uw woning of kantoor. Als de zon schijnt kan zwart bitumen wel 70 graden heet worden, niet gek dat het binnen dan ook warm is. Een groendak zorgt er voor dat dit verleden tijd is.

Een ander voordeel is dat u bijdraagt aan de biodiversiteit. Met de huidige verstedelijking staat de biodiversiteit onder grote druk, uw bijdrage hier is hard nodig. Wanneer elke bewoner voor 10m2 groen kan zorgen, gaan wij de goede kant op (TNO, 2018). Daarnaast zorgt een groen dak er voor dat u regenwater vasthoud, dit verlaagt de druk op het riool.

Benieuwd naar de prijs, vraag dan meteen een offerte aan!

OFFERTE