Acoustic Mummy Moss Wall

 

Maak een echte geluidsabsorberende wand met 100% natuurlijk mos.

 

Wij hebben samen met Soundless Acoustics een nieuwe geluidsabsorberende oplossing geïntroduceerd die een nieuwe betekenis geeft aan het concept van duurzaamheid en geluidsabsorptie. Dit wordt met een paneel van 100% natuurlijk mos gecreëerd. Het materiaal geeft elke receptie, kantoor of vergaderruimte een natuurlijke look & feel en een extra gewoon ontwerp.

Het materiaal bestaat uit een akoestisch paneel dat bestaat uit gemummificeerd mos, aangebracht op een zeer akoestische ondergrond van cradle-to-cradle katoenvezels, gemaakt van gerecyclede jeans, verkrijgbaar in verschillende diktes. Het wordt aangebracht met een heel dunne laag lijm, gemaakt van aardappelzetmeel, om ervoor te zorgen dat de oplossing volledig duurzaam is. Het mos is volledig onderhoudsvrij. Het zal zijn natuurlijke opvallende groene uiterlijk, noch zijn natuurlijke geur verliezen en het heeft geen water of iets anders nodig dan je ademloze bewondering …!

 

Het mos is volledig onderhoudsvrij

 

Dit mospaneel ontwikkeld om een ​​naadloze wand te creëren of om mospanelen of akoestische ontwerp-bloempotten in elke gewenste maat te maken om aan de muur te hangen en zo een directe, mobiele akoestische oplossing te creëren.

De Soundless Greenwall is een nieuwe oplossing, ontwikkeld in samenwerking met een bedrijf dat zich al 20 jaar specialiseert in gemummificeerd mos als decoratie. Verschillende bedrijven hebben nu hun krachten gebundeld om een ​​oplossing te creëren die zowel decoratief als functioneel is om een ​​bewezen akoestische oplossing te creëren met akoestische rapporten die op verzoek beschikbaar zijn.

Een groot aantal (inter) nationale onderzoeken hebben de grote impact van een comfortabel akoestisch klimaat in een ruimte op gezondheid en welzijn aangetoond. In samenwerking met onze partners bieden wij akoestische oplossingen om de akoestiek van de ruimte te verbeteren door overtollig lawaai te absorberen en de nagalmtijd te verminderen, waardoor de spraakverstaanbaarheid in elke kamer wordt verbeterd.

Nu nemen wij deze visie een stap verder om ervoor te zorgen dat de akoestische oplossingen niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn met een hoge absorptieprestatie, maar ook dat ze zijn gemaakt van natuurlijk / duurzaam materiaal om dit waardevolle concept van het creëren van een gezond en gezond geluid te ondersteunen omgeving voor iedereen.

Soundblox
Het mos kan worden gebruikt in combinatie met Soundblox. Soundblox is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen zoals scholen, sportfaciliteiten, kerken, parkeerplaatsen binnen en buiten, industriële installaties, sporthallen, zwembaden, ruimtes voor mechanische apparatuur, theaters, bibliotheken, bioscopen en worden gebruikt in externe wegen en spoorwegen geluidsschermen. Ze kunnen zelfs worden gebruikt in omgevingen met veel lawaai, waar ze het geluidsniveau in fabriekskamers en fabrieken tot een beheersbaar niveau brengen. Ze kunnen worden gebruikt bij geluids- en geluidsschermen over de weg.

Kijk naar de foto’s voor impressies. Toch op zoek naar levend groen, kijk dan bij onze binnen pagina.

Het is ook mogelijk om zakelijk in te kopen. Voor een prijsindicatie, vul het offerte formulier onder aan de pagina in, wij helpen u dan zo snel mogelijk op weg.

 

Prijs

Begrijpelijk dat u dat wil weten. Wij maken moswanden, mos schilderijen en andere moscreaties op maat. Voor een snelle offerte vul het onderstaande offerte formulier in en ontvang van ons een prijsindicatie!

Voor op kantoor

Toch wel de plek waar mos het best tot haar recht komt. De 40 uur per week kunt u nu mogelijk ook naar een prachtige moscreatie kijken. Omdat het aanzicht van groen kan bijdragen aan de ervaring van meer geluk en zelfs stress kan reduceren is het eigenlijk de vraag waarom niet elk kantoor vol met groen hangt.

Onderhoud

Het mos wordt na het oogsten direct gedroogd. Daarna wordt het geprepareerd en wat extra gekleurd waardoor het blijvend zacht, elastisch, vuil-afstotend en brandvertragend wordt. Het is dus niet meer levend en zal ook niet meer groeien. Het grote voordeel is dat het geen onderhoud nodig heeft!

Akoestisch mummy moss
Interieurbeplanting Amsterdam

2 maart 2022

BOL & LAPPENMOS / DEGIRO

Verisure Brussel Moswand Mos Logo PMS

27 januari 2022

LOGO + MOSS

VISTA - Bol-en Lappenmos - Logo - right

20 mei 2021

LOGO + MOSS

Jungle Moswand Haparandadam Amsterdam 4

31 maart 2021

JUNGLE STYLE

Moswand Rendiermos verticale tuin

9 februari 2021

230 sqm MOSS

Moswand Jungle Style - Infomedics Almere.JPG

17 november 2020

JUNGLE STYLE INFOMEDICS ALMERE

RENDIER MOS LOGO AMSTERDAM

18 augustus 2020

STEEL AND MOSS

Jungle Moswand | Logo | Van Schaick Projectbegeleiding 1

26 juni 2020

JUNGLE STYLE + LOGO

MOSWAND UNIEK DESIGN : JUNGLE ETTEN-LEUR 1

7 juni 2020

URBAN MOSS JUNGLE / UNIEK DESIGN

MOSWAND. LOGO. LIVING GREENWALL. Pensioenfonds Horeca & Catering

2 juni 2020

LAPPENMOS, LOGO ÉN LIVING GREENWALL

BOL EN LAPPENMOS MOSWAND BARNEVELD 9 - LOVE

10 april 2020

BOL- EN LAPPENMOS & KURK // BARNEVELD

MOSWAND HUISARTS ZAANDAM

1 april 2020

MOSS WALL // HUISARTS ZAANDAM

MOSWAND AKOESTIEK HILVERSUM .

18 maart 2020

MOSS WALL // HILVERSUM

11 februari 2020

MOSS WALL // QO HOTEL

Rendiermos Herengracht Amsterdam

11 februari 2020

MOSS WALL HERENGRACHT

LinkedIn Moss Wall

16 december 2019

LINKEDIN NEDERLAND

Moswand Thuisbezorgd Justeat

7 oktober 2019

HEADOFFICE TAKEAWAY.COM // THUISBEZORGD.NL

MOSS WALL

14 september 2019

INNOCENT DRINKS BV // URBAN MOSS JUNGLE

Innocent Drinks Moss Wall

14 september 2019

INNOCENT DRINKS BV

14 september 2019

NRG REAL-ESTATE

Urban Moss Jungle Amsterdam Nieuw Sloten.JPG

13 juni 2019

URBAN MOSS JUNGLE AMSTERDAM WEST

2 maart 2019

LAPPENMOS

1 oktober 2018

Innovatie: duurzame akoestische moswand

Offerte

Een moswand kunnen wij snel realiseren. Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte op.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]    - Wij nemen maatwerk projecten aan vanaf 6m2.
    - In onze webshop kunt u Mosschilderijen vinden. Hier komen spoedig nog meer producten bij.
    - Er zijn inkoopkortingen voor projectontwikkelaars / architecten.
    - Outdoor Greenwall & Moss Wall ook particulier mogelijk. Indoor Living Greenwall alleen zakelijk.