OUTDOOR GREEN WALL

Dé meest exclusieve en ruimtebesparende tuin!

GROENE GEVEL BUITEN

Baar opzien met een gevel volledig of deels bedekt met levend groen. Een groene gevel geeft extra isolatie aan uw pand. Daarnaast vangt het fijnstof op, versterkt het het ecosysteem en ontlast u het riool door regenwater op te vangen met uw wand.

BEPLANTING

Wanneer u besluit een groene gevel te nemen zal u uitgebreid advies krijgen over de te kiezen planten. Belangrijk hierbij is dat de beplanting ook in de winter mooi blijft!

CONSTRUCTIE

Een goed onderhouden groene gevel met zakken ziet er vanaf een afstand hetzelfde uit als een groene gevel met een bakken systeem. Waar het ene systeem kostentechnisch het meest aantrekkelijk is, daar kan het andere systeem weer extra isolatie aan het pand geven. De Verticale Tuinman is op de hoogte van de verschillen en legt dit graag aan u uit.

ONDERHOUD

Een computergestuurd irrigatiesysteem zorgt voor de ideale irrigatie en de juiste voeding voor al het groen op de gevel. Daarnaast zijn er verschillende opties om het onderhoud door ons te laten doen. Op deze manier heeft u een 100% groen garantie. Dit noemt De Verticale Tuinman gaplantie. Wij werken met vaste arrangementen waar u uit kunt kiezen. 

VOORDELEN

Op de blogpagina is te zien welke voordelen een groene gevel heeft voor u- en uw omgeving!

HOE WERKT HET?

Het is altijd fijn om een prijsindicatie te geven, daarvoor hebben wij een beeld nodig van de locatie en de afmetingen. Op basis daarvan komen wij langs en meten wij in. Daarna kiest u samen met ons een mooi ontwerp uit. Daarna volgt de aanleg van de Outdoor Green Wall. Indien u er voor kiest het onderhoud ook door ons te laten doen, zien wij u daarna nog vaker terug.

Outdoor Green Wall - Plant Design

Voorbeeld beplantingsplan

OFFERTE

PORTFOLIO

OUTDOOR GREENWALL HERENGRACHT VERTICALE TUIN BUITEN

16 maart 2020

OUTDOOR GREENWALL HERENGRACHT

Outdoor Greenwall Geoff Verticale Tuin Buiten 1

16 maart 2020

LUXE WONING IN DEN HAAG

Schoonschip outdoor greenwall

1 augustus 2019

SCHOONSCHIP AMSTERDAM

Outdoor Green Wall Amsterdam

29 juli 2019

OUTDOOR GREENWALL SPAARNDAMMERSTRAAT

19 juli 2019

OUTDOOR GREENWALL UTRECHT

or Green Wall Brouwersgracht

9 juni 2019

OUTDOOR GREENWALL BROUWERSGRACHT

Outdoor Green Wall - Amsterdam 2

9 juni 2019

OUTDOOR GREENWALL ACHTERTUIN

19 april 2019

OUTDOOR GREENWALL

Vertical Garden

19 april 2019

OUTDOOR GREENWALL